Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Una din mancarurile de vara cele mai simple si gustoase, zic eu.
Spalam bine dovlecelul si il curatam de coaja. Il taiem rondele, nu foarte subtiri, pentru a nu se inmuia prea tare (asta pentru ca mie imi place usor crocant).
Condimentam, dam prin faina fiecare feliuta si apoi prin oul batut in prealabil.
Punem ulei intr-o tigaie si cand s-a incins adaugam rondelele. Le lasam sa se patrunda cate putin pe fiecare parte, pana devin aurii. Asezam rondelele intai pe un servet sau prosop de hartie pentru a absorbi uleiul in exces, dupa care le punem intr-un castron.
Pregatim mujdeiul, presaram putin marar tocat si il turnam peste dovlecei.
Simt cum imi ploua in gura...
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult